Puppy plans

Valpeplaner for 2021 er usikre. Vi ønsker ikke henvendelser før vi annonserer valpeplaner.

Hjemmesiden og facebooksiden oppdateres når vi har mer informasjon.
 
Ønsker du valp fra oss?

Det ligger det uendelig mange timer bak avlsarbeidet som gjøres for å få frem så trygge, sosiale, friske og rasetypiske valper som mulig. Både i form av kompetanseheving, men også det arbeidet som ligger i valpen fra den blir født til den reiser til sitt nye hjem. Jeg avler fordi jeg er genuint interessert i avl og oppdrett. For å kunne legge til rette for et best mulig oppdrett også i tiden fremover, krever jeg derfor at hunden blir HD-røntget og øyenlyst når den er mellom 12-24mnd gammel, og det blir kontraktfestet. Det er svært viktig for avlsarbeidet videre, ikke bare for oss, men også for hundens egen helse og for rasen generelt. I tillegg ønsker jeg at hunden deltar på noen utstillinger da dette sier noe om hva som er bra, og hva som kan bli bedre, noe som også er til stor hjelp for fremtidig avlsarbeid.  

Vi setter ikke opp lister før vi har valper som er født.

Øvrige spørsmål kan rettes direkte til vestlabben@hotmail.com, eller send oss en melding på facebook ved å følge facebook symbolet nederst på siden.

Vi bruker NKK sin standard kjøpekontrakt og til fôrvertshunder bruker vi NKK sin standard fôrvertskontrakt. Link til disse ligger vedlagt under her.


 

© 2020 by Henriette Hansen. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now