Valpeplaner

Skjermbilde 2019-09-08 kl. 22.01.37.png
Foreløpig ingen nye planlagte kull.

 
Ønsker du valp fra oss?

Det ligger det uendelig mange timer bak avlsarbeidet som gjøres for å få frem så trygge, sosiale, friske og rasetypiske valper som mulig. Både i form av kompetanseheving, men også det arbeidet som ligger i valpen fra den blir født til den reiser til sitt nye hjem. Jeg avler fordi jeg er genuint interessert i avl og oppdrett.  

Vi setter ikke opp ventelister! Det er heller ikke førstemann til mølla! Vi er veldig nøye på å finne mest mulig ideel match for både valp og valpekjøper. Vi venter derfor til valpene er ca. seks uker gamle før vi velger ut potensielle hjem til dem. Vi ønsker gjerne kontakt med interesserte når vi har drektig tispe/fødte valper, og vi velger da noen vi får godfølelsen på og som vi synes passer den enkelte valp. 

Vi kan kontaktes gjennom vår facebook side https://web.facebook.com/Vestlabben eller følg facebook symbolet nederst på siden.

Vi bruker NKK sin standard kjøpekontrakt og til fôrvertshunder bruker vi NKK sin standard fôrvertskontrakt. Link til disse ligger vedlagt under her.